Photos and video with hashtag #elysian

#elysian

  • 82K Photos
  • Small
  • Medium
  • Large
- Found the Whiskey made in Montana🐻 珍しいモンタナ州産ウイスキー発見🥃 濃厚で旨い👍 #whiskey #puremalt #montana #bozeman #usa #roughstock #distillery #beer #elysian #ipa #craftheads #shibuya #tokyo #ウイスキー #アメリカ #モンタナ #ピュアモルト #ビール #クラフトヘッズ #渋谷 #コースターかわいい
- Found the Whiskey made in Montana🐻 珍しいモンタナ州産ウイスキー発見🥃 濃厚で旨い👍 #whiskey #puremalt #montana #bozeman #usa #roughstock #distillery #beer #elysian #ipa #craftheads #shibuya #tokyo #ウイスキー #アメリカ #モンタナ #ピュアモルト #ビール #クラフトヘッズ #渋谷 #コースターかわいい
- Found the Whiskey made in Montana🐻 珍しいモンタナ州産ウイスキー発見🥃 濃厚で旨い👍 #whiskey #puremalt #montana #bozeman #usa #roughstock #distillery #beer #elysian #ipa #craftheads #shibuya #tokyo #ウイスキー #アメリカ #モンタナ #ピュアモルト #ビール #クラフトヘッズ #渋谷 #コースターかわいい
- Nak belanja gambaq makcik gojess dpt hadiah besday. Hadiah apa tuu?? . . Semestinyaaa laa set combo Elysian tw! 🎈 . . Hepi je makcik tuu dpt hadiah cntu. Wpon berusia, mkcik maintain nmpk muda giteww. Rahsianyaaa dgn Elysian skincare laa. Uolls jumm laa berjemaah skali. DM sis utk oder. Berbaloi tw uolls 💞 #elysian#elysianserum#elysianboosterserum#elysianbeauty#elysianbeautymalaysia#elysianfoundation #elysianfoundationserum #teamelysian#penang#seberangjaya#permatangpauh
- Nak belanja gambaq makcik gojess dpt hadiah besday. Hadiah apa tuu?? . . Semestinyaaa laa set combo Elysian tw! 🎈 . . Hepi je makcik tuu dpt hadiah cntu. Wpon berusia, mkcik maintain nmpk muda giteww. Rahsianyaaa dgn Elysian skincare laa. Uolls jumm laa berjemaah skali. DM sis utk oder. Berbaloi tw uolls 💞 #elysian #elysianseru #elysianboosterserum #elysianbeaut #elysianbeautymalaysia #elysianfoundation #elysianfoundationserum #teamelysian #penan #seberangjaya #permatangpauh
- Nak belanja gambaq makcik gojess dpt hadiah besday. Hadiah apa tuu?? . . Semestinyaaa laa set combo Elysian tw! 🎈 . . Hepi je makcik tuu dpt hadiah cntu. Wpon berusia, mkcik maintain nmpk muda giteww. Rahsianyaaa dgn Elysian skincare laa. Uolls jumm laa berjemaah skali. DM sis utk oder. Berbaloi tw uolls 💞 #elysian#elysianserum#elysianboosterserum#elysianbeauty#elysianbeautymalaysia#elysianfoundation #elysianfoundationserum #teamelysian#penang#seberangjaya#permatangpauh
- COD lg COD lg.. Syukur.. Kepercayaan org terhadap kak Meer sebagai #elysianagent ni.. Kali ni #lipmatte #venus menjadi pujaan.. Seriously akk pun mmg fall in love dgn colour ni.. Kate org serasi la dgn jiw iolss.. Juhu Tp before tu akk gi #bekam dan #urut. Kasi refresh ibunya @erda_firnaz.. #elysian #elysianagent #elysianmalaysia #elysianproduct #elysiantrustedseller #cantiknatural #naturalproduct #switzerlandtechnology #kinisemuabolehcantik #sispakaisisjual #elysiannilai #elysiansepang #elysianklia #elysiannatural #elysianskincare #elysiansalak #elysiansalaktinggi #elysianisthebest #elysiankotaserimas #elysiankotawarisan #elysianenstek
- COD lg COD lg.. Syukur.. Kepercayaan org terhadap kak Meer sebagai #elysianagent ni.. Kali ni #lipmatte #venus menjadi pujaan.. Seriously akk pun mmg fall in love dgn colour ni.. Kate org serasi la dgn jiw iolss.. Juhu Tp before tu akk gi #bekam dan #urut . Kasi refresh ibunya @erda_firnaz.. #elysian #elysianagent #elysianmalaysia #elysianproduct #elysiantrustedseller #cantiknatural #naturalproduct #switzerlandtechnology #kinisemuabolehcantik #sispakaisisjual #elysiannilai #elysiansepang #elysianklia #elysiannatural #elysianskincare #elysiansalak #elysiansalaktinggi #elysianisthebest #elysiankotaserimas #elysiankotawarisan #elysianenstek
- COD lg COD lg.. Syukur.. Kepercayaan org terhadap kak Meer sebagai #elysianagent ni.. Kali ni #lipmatte #venus menjadi pujaan.. Seriously akk pun mmg fall in love dgn colour ni.. Kate org serasi la dgn jiw iolss.. Juhu Tp before tu akk gi #bekam dan #urut. Kasi refresh ibunya @erda_firnaz.. #elysian #elysianagent #elysianmalaysia #elysianproduct #elysiantrustedseller #cantiknatural #naturalproduct #switzerlandtechnology #kinisemuabolehcantik #sispakaisisjual #elysiannilai #elysiansepang #elysianklia #elysiannatural #elysianskincare #elysiansalak #elysiansalaktinggi #elysianisthebest #elysiankotaserimas #elysiankotawarisan #elysianenstek
- #bekam + #urut di #tmnmerpati.. Syg tau kt @erda_firnaz kt ibu kesayangan... I love that Semoga bertambah murah la rezeki ye.. Lepas bekam teruz pecut hntr COD lipmatte #venus Kita layan je.. Rezeki Allah nk bg. #meerspa #spabekamkerumah #mobilespa #spabekamnilai #spabekamsepang #spabekamnilai #spabekamkerumah #spabekammobile #spabekamsalaktinggi #spabekamsalak #spabekamklia #spabekambergerak #spabekamenstek #spabekamkotaserimas #spabekamkotawarisan #elysian #elysianagent #elysianmalaysia
- #bekam + #urut di #tmnmerpati .. Syg tau kt @erda_firnaz kt ibu kesayangan... I love that Semoga bertambah murah la rezeki ye.. Lepas bekam teruz pecut hntr COD lipmatte #venus Kita layan je.. Rezeki Allah nk bg. #meerspa #spabekamkerumah #mobilespa #spabekamnilai #spabekamsepang #spabekamnilai #spabekamkerumah #spabekammobile #spabekamsalaktinggi #spabekamsalak #spabekamklia #spabekambergerak #spabekamenstek #spabekamkotaserimas #spabekamkotawarisan #elysian #elysianagent #elysianmalaysia
- #bekam + #urut di #tmnmerpati.. Syg tau kt @erda_firnaz kt ibu kesayangan... I love that Semoga bertambah murah la rezeki ye.. Lepas bekam teruz pecut hntr COD lipmatte #venus Kita layan je.. Rezeki Allah nk bg. #meerspa #spabekamkerumah #mobilespa #spabekamnilai #spabekamsepang #spabekamnilai #spabekamkerumah #spabekammobile #spabekamsalaktinggi #spabekamsalak #spabekamklia #spabekambergerak #spabekamenstek #spabekamkotaserimas #spabekamkotawarisan #elysian #elysianagent #elysianmalaysia
- Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana????? . Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi. . Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu.. . Apa ada dalam set basic ni? . ✔️DEEP GEL CLEANSER ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM . Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai PH6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit. . Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang. . Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan. . Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. . Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang.. . Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. . So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu? . Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
- Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana????? . Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi. . Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu.. . Apa ada dalam set basic ni? . ✔️DEEP GEL CLEANSER ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM . Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai PH6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit. . Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang. . Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan. . Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. . Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang.. . Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. . So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu? . Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
- Awak nak guna Elysian skincare.. Tapi tak pasti nak mula dengan set yang mana????? . Ada tak masalah macam ni? Rupanya ramai yang intai Elysian ni. Tergoda dengan feedback feedback berjaya setiap hari. Yes. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback terbaru. Dan permintaan meningkat.. Yang repeat order setiap bulan pun sangat tinggi. . Untuk yang baru nak cuba.. Boleh cuba dengan SET BASIC terlebih dahulu.. . Apa ada dalam set basic ni? . ✔️DEEP GEL CLEANSER ✔️ ELYSIAN BOOSTER SERUM . Kelebihan pencuci muka Deep Gel Cleanser ni adalah mempunyai PH6 yang bersifat natural dan tidak mengeringkan kulit. . Bila guna Deep Gel Cleanser ni, langsung tak berbuih yang banyak. Tetapi cuciannya mendalam dan kulit terasa bersih dan tegang. . Inshaallah kulit kering dan sensitif sangat sesuai untuk gunakan. . Lepas dah cuci muka.. Terus gunakan Booster Serum yang memang BEST SELLER ni. . Bila serum dah meresap.. Terus rasa tegang... Lembap dan glowing.. Garis garis halus mula hilang.. . Bila digunakan setiap hari, memang akan rasai perubahan pada kulit. . So dah tahu dan jelas nak mula dengan set yang mana dulu? . Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam
- Salam semua..hari ni nak share satu video sebab ramai sangat yang tnye sis serum foundation elysian ni betul ke dapat cover smua jerawat, jeragat dan sebagainye la... . Haa ni akak bagi bukti kat korang semua..layan k. . Bukan saje dapat tutup parut jerawat tapi dalam masa yang sama dapat kecutkan jerawat korg.. . Sape2 yg berminat boleh pm wasup akak terus k.. 👇 014-8155443 . #agentelysianuitm #dropshipwanted #agentsahelysian #bebasmerkuri #bebasparaben #muamalaysia #sayajuallipmatte #sayajualfoundation #promosi #agentelysianpuncakalam #agentelysiankualaterengganu #elysianboosterserum #elysiancosmetic #elysian #elysianrubyskincare #elysianfoundation #foundation #elysianlipmate #lipmate #syjualonline #kedaionline #bazarpaknil #laraalana #naturalskincare #skincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #natural
- Salam semua..hari ni nak share satu video sebab ramai sangat yang tnye sis serum foundation elysian ni betul ke dapat cover smua jerawat, jeragat dan sebagainye la... . Haa ni akak bagi bukti kat korang semua..layan k. . Bukan saje dapat tutup parut jerawat tapi dalam masa yang sama dapat kecutkan jerawat korg.. . Sape2 yg berminat boleh pm wasup akak terus k.. 👇 014-8155443 . #agentelysianuitm #dropshipwanted #agentsahelysian #bebasmerkuri #bebasparaben #muamalaysia #sayajuallipmatte #sayajualfoundation #promosi #agentelysianpuncakalam #agentelysiankualaterengganu #elysianboosterserum #elysiancosmetic #elysian #elysianrubyskincare #elysianfoundation #foundation #elysianlipmate #lipmate #syjualonline #kedaionline #bazarpaknil #laraalana #naturalskincare #skincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #natural
- Salam semua..hari ni nak share satu video sebab ramai sangat yang tnye sis serum foundation elysian ni betul ke dapat cover smua jerawat, jeragat dan sebagainye la... . Haa ni akak bagi bukti kat korang semua..layan k. . Bukan saje dapat tutup parut jerawat tapi dalam masa yang sama dapat kecutkan jerawat korg.. . Sape2 yg berminat boleh pm wasup akak terus k.. 👇 014-8155443 . #agentelysianuitm #dropshipwanted #agentsahelysian #bebasmerkuri #bebasparaben #muamalaysia #sayajuallipmatte #sayajualfoundation #promosi #agentelysianpuncakalam #agentelysiankualaterengganu #elysianboosterserum #elysiancosmetic #elysian #elysianrubyskincare #elysianfoundation #foundation #elysianlipmate #lipmate #syjualonline #kedaionline #bazarpaknil #laraalana #naturalskincare #skincare #rubycellactivewhite #rubyskincare #natural
- TREATMATTE MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. MEMANG SUPERBBB! . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: 💄 Bibir lembap 💄 Ringan 💄Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci 💄 Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap! Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: 💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi. 💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap. 💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Harga: RM39.90 sahaja WHATSAPP ORDER 011-21858824
- TREATMATTE MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. MEMANG SUPERBBB! . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: 💄 Bibir lembap 💄 Ringan 💄Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci 💄 Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap! Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: 💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi. 💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap. 💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Harga: RM39.90 sahaja WHATSAPP ORDER 011-21858824
- TREATMATTE MATTE WARNA MEWAH. BIBIR KERING DAN GELAP MAKIN HILANG. MEMANG SUPERBBB! . Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni. Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan: 💄 Bibir lembap 💄 Ringan 💄Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci 💄 Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap! Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap: 💄 Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi. 💄 Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap. 💄Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. ❌ TANPA PARABEN Harga: RM39.90 sahaja WHATSAPP ORDER 011-21858824
- Pengalaman ngeri gadis tersalah guna produk! . Kesan akibat tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya. Muka jadi gelap.. Kusam dan jerawat penuh satu muka! . Alhamdulillah kesan selepas gunakan Ruby cellactive®-white dan Elysian Booster Serum.. Jerawat betul betul habis keluar.. Biji biji kasar bawah kulit dah rata dan licin.. Kulit makin sihat dan semakin cerah. Yang penting dah tak kusam! . Gembira dan lapang dada sis ni sebab dah jumpa dengan produk yang betul betul diyakini selamat dan berkesan untuk dia. Tak risau takut tersalah guna produk lagi. Makin tukar produk makin rosak kulit.. Bukan makin cantik. . Alhamdulillah.. Syukur.. Semoga Elysian terus memberi manfaat kepada semua pengguna. . Ready stok Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam,
- Pengalaman ngeri gadis tersalah guna produk! . Kesan akibat tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya. Muka jadi gelap.. Kusam dan jerawat penuh satu muka! . Alhamdulillah kesan selepas gunakan Ruby cellactive®-white dan Elysian Booster Serum.. Jerawat betul betul habis keluar.. Biji biji kasar bawah kulit dah rata dan licin.. Kulit makin sihat dan semakin cerah. Yang penting dah tak kusam! . Gembira dan lapang dada sis ni sebab dah jumpa dengan produk yang betul betul diyakini selamat dan berkesan untuk dia. Tak risau takut tersalah guna produk lagi. Makin tukar produk makin rosak kulit.. Bukan makin cantik. . Alhamdulillah.. Syukur.. Semoga Elysian terus memberi manfaat kepada semua pengguna. . Ready stok Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam,
- Pengalaman ngeri gadis tersalah guna produk! . Kesan akibat tersalah guna produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya. Muka jadi gelap.. Kusam dan jerawat penuh satu muka! . Alhamdulillah kesan selepas gunakan Ruby cellactive®-white dan Elysian Booster Serum.. Jerawat betul betul habis keluar.. Biji biji kasar bawah kulit dah rata dan licin.. Kulit makin sihat dan semakin cerah. Yang penting dah tak kusam! . Gembira dan lapang dada sis ni sebab dah jumpa dengan produk yang betul betul diyakini selamat dan berkesan untuk dia. Tak risau takut tersalah guna produk lagi. Makin tukar produk makin rosak kulit.. Bukan makin cantik. . Alhamdulillah.. Syukur.. Semoga Elysian terus memberi manfaat kepada semua pengguna. . Ready stok Dm atau Whatsapp 📲📲 0106619475 . Cod: Batu Pahat, Senggarang, Rengit, UTHM, Parit Raja, Ayer Hitam,

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.